Cseréltesse ki szennyvíz szivattyúját, hogy az élet mihamarabb mehessen tovább a megszokott módon és közben szerezzen 10% kedvezményt a hibaelhárítási munka árából!

Mi a homeassistance.hu-nál és a szivattyuk.hu-nál pontosan tudjuk milyen kellemetlen helyzet az, amikor elromlik a szennyvíz átemelő szivattyú.
Azon dolgozunk, hogy az ilyen helyzetekben valódi segítséget, valódi megoldást nyújtsunk!

Kedvezményes szennyvíz szivattyú csere akció!

Tönkrement a szennyvíz átemelő szivattyú?

 

Ilyenkor gyorsan kell a segítség
és tapasztalatból tudjuk,
hogy csak a profi segítség
jelent valódi megoldást!

Ha szeretne mihamarabb túl lenni a tönkrement szennyvíz szivattyú cseréjén vagy az új telepítésén (meglévő helyre), ráadásul szeretné kedvezményes áron igénybe venni a szolgáltatást, akkor nincs más dolga mint megrendelni a szivattyút a szivattyuk.hu-tól és azt követően minél hamarabb a 06-20-205-3234 telefonszámon egyeztetni velünk.
Mivel gyorsszolgálatként tevékenykedünk így a lehető legrövidebb időn elvégezzük a munkát!

Kincses Tamás,
szivattyuk.hu:

Mi eddig is mindig a homeassitance.hu-t ajánlottuk ügyfeleinknek, hogyha amikor szivattyú telepítésről vagy cseréről volt szó. Személyesen nálam is kellet már dolgozniuk szennyvíz szivattyú cserén és kitűnően valamint nagyon jó áron dolgoztak.

De ami a legfontosabb volt:
estére már megint minden úgy működött ahogyan azt megszoktuk! Nem kellett tovább vesződni az üggyel, a család élete visszatérhetett a rendes kerékvágásba.

Elmondhatom, hogy személyesen győződtem meg a munkájuk minőségéről!
Mivel a két cégnek jó tapasztalatai voltak a közös munkáról,
így arra gondoltunk, hogy még vonzóbbá tesszük a szolgáltatást,
ezért fogtunk össze a homeassistance.hu csapatával!

Sztárek Lóránt,
homeassistance.hu

Gyorsszolgálatként gyakran találkozunk szennyvíz szivattyús problémákkal.
Néhány éve találtunk rá a szivattyuk.hu csapatára és azóta már többször segítettek nekünk és ügyfeleinknek a megfelelő szivattyú kiválasztásában. Mindig biztosan támaszkodhattunk szakmai tudásukra. Emiatt néhány éve már kizárólag csak őket ajánljuk.

GYIK

A homeassistance.hu és a szivattyuk.hu közös kedvezményes meghibásodott szennyvíz szivattyú cserére vonatkozó 10%-os kedvezményt biztosító ajánlata, mely gyors és szakszerű segítséget nyújt a bajban! Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adunk válaszokat.

Milyen termékekre vonatkozik az akciós ajánlat?

Az ajánlat kizárólag a homeassistance.hu és a szivattyuk.hu közös ajánlatában szereplő termékekre vonatkozik! Ezeket a termékeket kizárólag a szivattyuk.hu oldalán találja meg.

Milyen szivattyúkra vonatkozik az ajánlat?

A 10%-os munkadíj kedvezmény ajánlat, kizárólag a szivattyuk.hu által megjelölt és szivattyuk.hu-nál vásárolt szennyvízszivattyúkra vonatkozik! Az akcióban résztvevő szennyvízszivattyúkról további információt a szivattyuk.hu weboldalán talál.

Hol tudom igénybe venni a szolgáltatást?

A szolgáltatást jelenleg Budapesten és Budapest 10 km-es körzetében tudjuk biztosítani! A részletekről a homeassistance.hu ügyfélszolgálata tud információt nyújtani.

Meddig érvényes a kedvezmény?

A 10%-os munkadíj kedvezmény ajánlat a szivattyú vásárlását követő 30 napon belül használható fel.

Milyen munkálatokra vonatkozik az ajánlat?

A homeassistance.hu és szivattyuk.hu ajánlata a már meglévő, beépített szennyvíz szivattyú cseréjére vonatkozik.

Hogyan tudom megrendelni a szivattyúcserét?

Rendelje vagy vásárolja meg a szennyvíz szivattyút a szivattyuk.hu-tól, majd a kupon birtokában hívja a homeassistance.hu 06-20-205-3234 telefonszámát!